Ponydagen

In de schoolvakanties organiseren wij  "ponydagen" voor kinderen van 6 tot 13  jaar. Tijdens deze dagen nemen wij jou mee in het leven op stal. Zo starten we de dag met het schoonmaken van de stallen en het verzorgen van de paarden en pony's. We leren jullie alles over de pony's en hun verzorging. Op het programma staan leuke knutselactiviteiten en spelletjes. Er is voldoende tijd om te knuffelen, te poetsen en te vlechten. En... natuurlijk wordt er ook gereden.

De ponydagen starten om 9:00 uur en eindigen om 15:00 uur. De dagen vinden plaats bij Dressuurstal Deenen in Heijen onder begeleiding van Lisette en Daniëlle. 

Voor alle harde werkers zorgen wij voor een lekkere lunch, wat te drinken en tussendoortjes. 

Dus.....ben jij helemaal gek van paarden en pony's? Wil jij alles weten over deze  lieve dieren? Houd je van knuffelen? Verveel jij je wel eens in de vakantie? Meld je dan nu aan!

 

Data 

Op 6 en 7 mei zijn de eerste ponydagen van 2024. Dit keer een pony 2-daagse. 2 Dagen vol met verzorgen van de pony's, helpen op stal, spelletjes, knutselen, knuffelen, leerzame lessen en paardrijden. Wil jij hier ook bij zijn? 

 

Zaterdag 13 juli 2024 t/m woensdag 17 juli 2024 zijn de volgende dagen.  Informeer of er nog plek is bij Danielle of Lisette. 

 

Aanmelden

Download hier het inschrijfformulier en lever deze ingevuld in bij Dressuurstal Deenen.

Je kunt ook een ondertekend exemplaar mailen  naar info@dressuurstaldeenen.nl of takkendanielle@gmail.com.