Lipica Rijlaarzen

De collectie varieert van een vrijetijd model looplaars tot een klassiek model dressuurlaars. Al deze producten zijn van een hoge kwaliteit leer en worden met passie en liefde voor het product speciaal voor u op maat gemaakt.

 

Er zijn verschillende modellen. U kiest een model welke u mooi vindt en dan kleuren wij deze samen in. Dit aan de hand van voorbeelden en staaltjes.  

 

Voor meer info of een afspraak maken bel of app naar: Lisette 06-21807115.

 

Let op: Al onze laarzen worden op maat en naar eigen wens gemaakt. Standaard laarzen hebben wij niet in ons assortiment. Bij het aanmeten geven wij altijd advies welk(e) model(len) het beste bij u zouden kunnen passen. Alle laarzen worden gemaakt van hoge kwaliteit rundleer. Zowel het lak, overleer en voeringleer is van hoge kwaliteit rundleer. De vanaf prijs is gebaseerd op standaard glad leer met keuze uit alle kleuren in ons assortiment. Alleen lak en prints hebben een meerprijs. Zo hebben we uiteraard nog veel meer opties die perfect passen bij deze laarzen waardoor u ze geheel naar smaak kan samenstellen.  

Hieronder de verschillende modellen en de vanaf prijzen. 

 

LEVERTIJD IS ONG 9 tot 12 weken.

 

Cambridge

De klassieke rijlaars zoals we hem van vroeger allemaal nog kennen, alleen nu met een rits schuin aan de voorkant voor een betere inschiet. Mede door de aan de binnen voorzijde geplaatste rits sluit deze laars beter rond de enkel. Deze laars word veel gekozen voor de dressuursport en wedstrijden doordat dit model net wat meer stevigte geeft door de hoge contreforts en de stevigte van de balein aan de achterkant van de laars. Dit model is geschikt om voor iedereen op maat te maken. Een maatje meer of minder? Er is heel veel mogelijk met dit model!    

Op maat gemaakt vanaf € 449.95

 

Hurlingham

De hurlingham is voorzien van een rits aan de voorkant en een stevige balein aan de achterkant. Als afwerking zit er een gesp boven aan de laars met een drukker sluiting. Contrefort is een stuk hoger net als bij de Cambridge voor een stuk meer stevigte. Dit model word dan ook vaak gebruikt voor de dressuur of als wedstrijdlaars. Dit model is geschikt om voor iedereen op maat te maken. Een maatje meer of minder? Er is heel veel mogelijk met dit model!

Dit model is er vanaf € 479.95

 

Hurlingham lace up

 

Dit model heeft een lange rijgbare veter aan de voorzijde en is als (betaalde) optie eventueel te leveren met een rits schuin binnen voor net zoals de Cambridge. Als afwerking zit er een gesp boven aan de laars met een drukker sluiting. Dit model is geschikt om voor iedereen op maat te maken. Een maatje meer of minder? Er is heel veel mogelijk met dit model!

Op maat gemaakt vanaf € 479.95

 

Maidstone

Een van onze laarzen met een kleine veter aan de voorkant. Dit model valt nauw rondom de enkel en is alleen geschikt voor de wat normale tot smallere benen. De Doncaster is het oudere type van dit model maar de Doncaster is vrij breed rondom de enkel en dus meer geschikt voor de vollere benen. Dit model word over het algemeen gebruikt voor het springen en als trainingslaars. Met name de contreforts van dit model zijn laag dus lopen ze een stuk prettiger. Ook heeft dit model een rits aan de achterkant waardoor de laars net wat zachter is qua pasvorm. Op maat gemaakt vanaf € 359.95

 

Newbury

Dit model heeft een lange sierveter aan de voorzijde en een rits aan de achterzijde. Het model is zeer nauw gesneden rond de enkel dus geschikt voor de gewone tot smallere benen. Qua pasvorm valt dit model dan ook te vergelijken met de Chester en de Maidstone. De Newbury word  net als de andere vergelijkbare modellen vaker gebruikt als trainingslaars.

Op maat gemaakt vanaf €379.95

 

Chester

Simpel model zonder veter met een rits aan de achterkant. Qua model vergelijkbaar met de Epsom en qua pasvorm vergelijkbaar met de Maidstone. Dit model valt Smaller rondom de enkel en is geschikt voor de normale tot smalle benen.  Dit model word over het algemeen gebruikt als trainingslaars. Met name de contreforts van dit model zijn laag dus lopen ze een stuk prettiger. Door de rits aan de achterkant is de laars net wat zachter qua pasvorm. 

Op maat gemaakt vanaf € 359.95

 

Chelsea

Elegante jophur schoenen in verschillende uitvoeringen. Zowel de buitenkant als de voering is van hoogwaardige kwaliteit rundleder in zowel gewoon als lakleer. Geheel naar smaak samen te stellen en worden ook op maat gemaakt.Op maat gemaakt vanaf € 159.95

 

 

Top