Bij Dressuurstal Deenen worden er pony lessen gegeven. Dit kan op uw eigen pony maar ook op 1 van onze pony's. Deze lessen worden gegeven door Lisette en Tijs. 

 

Tevens geeft Lisette prive les aan volwassenen. Dit kan op uw eigen paard of op een les paard van ons. Wij hebben momenteel 1 les paard: Jalina.  Zij wordt gereden op ZZlicht niveau en is 10 jaar. Een prive les van een half uur kost €30,00. 

 

Wij beschikken over 8 hele leuke pony's waar uw dochter of zoon een goede basis kan krijgen voor de paardensport. De les bestaat uit (meestal) zelf op en afzadelen en een half uur prive les of een uur met maximaal 6 kinderen in de les. 

 

De kosten zijn €30,00 per keer voor een aantal proeflessen. Wanneer uw kind elke week komt rijden wordt het bedrag €89,00 per maand. De afmeldingen moeten 24 uur van te voren worden doorgegeven en dan kan deze les binnen twee weken worden ingehaald. 

 

Ook zullen er meerdere keren per jaar leerzame activiteiten en wedstrijden worden gehouden. Dit om ervoor te zorgen dat uw kind zoveel mogelijk van de paardensport te weten komt. En in de vakanties organiseren wij ponydagen of ponykamp. Zie het kopje ponydagen. 

 

Uw kind kan beginnen met rijden vanaf 6 jaar oud. Wij zullen dan heel rustig en spelenderwijs beginnen. Belangrijk is het plezier in het rijden!

 

Het rijden is op eigen risico en een veiligheidshelm is verplicht.